• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Graag willen nodigen wij u uit voor de presentatie van het Wildmenu en de opening van onze Wildweken op donderdag 1 november.

Onze chef-kok heeft zorgvuldig en met de beste ingrediënten een fantastisch wildmenu voor u samengesteld. Vanaf 18:30 uur verwelkomen wij u graag en bieden wij u een glaasje prosecco aan, waarna wij om 19:30 aan tafel gaan.

Voor dit gezellige en smakelijk diner, waarbij er muzikale omlijsting zal zijn, kunt u zich opgeven tot en met 30 oktober, via de website, tijdens een kop koffie in de zaak of per telefoon 035-6668248.

De kosten voor deelname zijn 45,- euro per persoon, exclusief dranken.

De wildweken duren tot 16 december 2018.

Wildweken

  • Voorgerechten

  • Salade van knolselderij

    met walnoot en gedroogde cranberry met rosé gebraden hazenrug en truffelolie

    of

     

  • Grove wildzwijnpaté

    met vijgencompote en zoetzure appel

  • Tussengerecht

  • Bouillon van wilde eend

    met paddenstoelenravioli en bosui

  • Hoofdgerechten

  • Hertenbiefstuk

    met rode kool, gebakken appel, aardappelmousseline en specerijenjus

    of

  • Op het karkas gebraden fazant

    met romige zuurkool, krokant spek en bospaddenstoelenroomsaus

  • Dessert

  • Tartelette

    met banketbakkersroom en stoofperen met kaneelroomijs

Secured By miniOrange