• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Werken bij de Kastanjehof? Versterking gezocht!

Vast

We zoeken voor ons hotel restaurant café in Lage Vuursche een floormanager / eerste medewerker bediening. Je loopt en geeft leiding op de vloer, je organiseert partijen, leidt je collega’s op en zorgt voor een goede sfeer. Je hebt enkele jaren ervaring en kunt het verschil maken. Energiek als je bent schrik je niet van even doorstampen maar tegelijkertijd hou je in de gaten dat het voor jou en je mensen niet te gek wordt en dat wij de kwaliteit kunnen leveren die we willen leveren.

We bieden je een marktconform salaris, prettige collega’s, uitstekend personeelseten en volop mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Stuur je CV en een briefje naar werken@denieuwekastanjehof.nl of bel even met IJme Woensdregt of David de Boer, 035-6668248 / 0620583581.

Part-Time

We zoeken vaak part-time medewerkers op oproepbasis voor de weekenden (fulltime en partime en 17plus), dagelijks van 9 tot middernacht geopend en de weekenden zijn lekker druk, ook buiten. Ben jij een goeie in de bediening of wil je dat wij het je leren laat dan van je horen en stuur een briefje plus relevante persoonlijke gegevens naar werken@denieuwekastanjehof.nl

Is vervoer voor jou een probleem? Dan shuttelen we je het bos in en uit.

Meer weten? Check onze Instagram @dekastanjehof, onze Facebook of de website.

Secured By miniOrange