• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Met Pasen is het voorjaar, dan begint traditioneel het kampeerseizoen en is er al weer voldoende reden om naar buiten te gaan. De vogels in het bos in Lage Vuursche zijn zo druk, het blad begint te verschijnen, we kijken met z’n allen uit naar zon, licht en warmte.

De Kastanjehof viert Pasen met een doorlopend feest. We starten beide dagen met de Paasbrunch, daarna serveren we een vrolijke High Tea en we eindigen met een fraai diner.

U kunt die dagen in de Kastanjehof alle kanten op en we maken het u met plezier naar de zin.

Organisatie:
Het Paasmenu wordt zowel op eerste als tweede Paasdag, 1 en 2 april, geserveerd.
Reserveert u een tafel tussen 11:00 en 14:00 uur dan doet u mee aan de Paasbrunch
Reserveert u een tafel tussen 14:30 en 16:30 dan komt u voor de High Tea
Reserveert u een tafel vanaf 17:30 uur dan dineert u bij ons

 

Pasen 2018

  • Paasbrunch, vanaf 11:00 uur (en vooraf eieren zoeken in de tuin)

    € 27,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar halve prijs.
    Wij vullen uw tafel met deze lekkernijen:

  • Mand met getoast zuurdesem, muffins en banaan-honingbrood

  • Spinazie-courgettesoepje

  • Groentenquiche

  • Frisse kruidenomelet

  • Huisgerookte zalm

  • Paddenstoelen-gorgonzola pastei

  • Verschillende vleeswaren en kazen

  • Huisgerookte rosbief, lauwwarm geserveerd

  • Aardappelsalade

  • Venkel sinaasappelsalade

  • Cheesecake

  • Citroen panna cotta

  • Paaseieren

  • Paas High Tea, inclusief koffie of thee. Vanaf 14:30 uur

    € 27,50 per persoon, een High Tea om van te smullen, met good old standards en verrassende hapjes.

  • Scones met clotted cream

  • Cheesecake

  • Brownie

  • Muffins

  • Macarons

  • Paaseitjes

  • Quiche met broccoli en zalm

  • Sandwich gemarineerde gamba

  • Sandwich gerookte ribeye

  • Saucijzenbroodje

  • Spinazie-courgettesoep

  • Paasdiner, vanaf 17:30 uur

    Sluit uw paasdag af met ons culinaire hoogstandje. 3-gangen € 34,50 per persoon

  • Voor:

  • Gerookte zalm

    met kerrie vinaigrette, haring kaviaar en ingelegde watermeloen

    OF

     

  • Falafel gevuld met feta

    met pickled veggies, koriander-pesto en flatbread

  • Hoofd:

  • Gebakken Noordzee scholfilet

    met lamsoren, jonge krieltjes met peterselie en een sabayon van sinaasappel en munt

    OF

     

  • Lamsfilet met een slavinkje van lam

     met baba ganoush, geroosterde worteltjes, amandel aardappel en lam-jus

    OF

     

  • Crumble van aardpeer en walnoten

    met linzen, salsa van geroosterde paprika en artisjok, cress en olijfolie

  • Dessert

  • Gin Tonic Marshmallow

    met grapefruit-sabayon en kardemom-roomijs

Reservering

Reserveer een tafel

Secured By miniOrange