• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Iedere maand stelt onze chef een culinair menu samen met prachtige producten die bij het seizoen passen.

Laat u verrassen!

 
Menuprijzen                                        Wijn
2 gangen            27,50                         2 gangen           12,50
3 gangen            34,50                         3 gangen           18,50
4 gangen            42,50                         4 gangen           24,50
 

 

Menu april 2018

Kastanjehof Menu

  • Voor

  • Huisgerookte zalm

    met kerrie vinaigrette, haring kaviaar en ingelegde watermeloen

    OF

     

  • Falafel gevuld met feta

    met pickled veggies, koriander-pesto en flatbread

  • Hoofd

  • Gebakken Noordzee scholfilet

    met lamsoren, jonge krieltjes met peterselie en een sabayon van sinaasappel en munt

    OF

     

  • Lamsfilet met een slavinkje van lam

     met baba ganoush, geroosterde worteltjes, amandel aardappel en lam-jus

    OF

     

  • Crumble van aardpeer en walnoten

    met linzen, salsa van geroosterde paprika en artisjok, cress en olijfolie

  • Dessert

  • Gin Tonic Marshmallow

    met grapefruit-sabayon en kardemom-roomijs

Secured By miniOrange