• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Iedere maand stelt onze chef een culinair menu samen met prachtige producten die bij het seizoen passen.

Laat u verrassen!

 
Menuprijzen                                        Wijn
2 gangen            27,50                         2 gangen           12,50
3 gangen            34,50                         3 gangen           18,50
4 gangen            42,50                         4 gangen           24,50
 

 

Menu juni 2018

Kastanjehof Menu

  • Voor

  • Parelgortsalade

    met savoiekool, meiraap, rettich, bundelzwam met dragon-mayonaise en gel van augurk

    OF

     

  • Op lage temperatuur gegaarde makreel

    met gel van basilicum, grapefruit, zuring uit eigen tuin, olijvenkruid, zoetzure peen en komkommer

  • Hoofd

  • Varkensnek (procureur) gekonfijt in houtskool-olie

    met geglaceerde knolraap en creme van artisjokkenharten

     

    OF

     

  • Gegrilde zeeduivel

    met Thaise-gewokte kokkels(citroengras, rode peper, Nam Pla, koriander

    OF

     

  • Knolselderij gepoft in zoutkorst, gegrild

    Met tapenade van rode biet. Krokant van parmezaan. Groene appel,  kruiden olie

  • Dessert

  • Mandarijn rosemarijn sorbet

    mousse van pure chocolade en een "splitijsje" espuma

Secured By miniOrange