• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Iedere maand stelt onze chef een culinair menu samen met prachtige producten die bij het seizoen passen.

Laat u verrassen!

 
Lunch                                       
2 gangen            24,50                         Wijnarrangement (optie)         12,50
3 gangen            29,50                         Wijnarrangement (optie)         18,50

 

Diner                                       
2 gangen            27,50                         Wijnarrangement (optie)         12,50
3 gangen            34,50                         Wijnarrangement (optie)         18,50
4 gangen            42,50                         Wijnarrangement (optie)         24,50
 

 

Ons menu voor augustus 2018

Kastanjehof Menu

  • Voor

  • Yellowfin Tonijn

    Met crème van avocado, gedroogde cherrytomaatjes, groene asperge en haringkaviaar

    OF

     

  • Tartaar van gele biet

    Met yoghurt-hangop, baby leaf spinazie, venkelchips, kappertjes en granaatappelpitten

  • Hoofd

  • Hooigerookte Anjouduif

    Met een crème van pastinaak, gestoofde snijboon en een jus van baharat

    OF

     

  • Gebakken zeewolf

    Met koolrabi, cashewnoten, dashi-bouillon en clotted cream met mierikswortel

    OF

     

  • Rosevalzomer

    Gekonfijte roseval aardappels met truffel, zilte groenten, bearnaisesaus en geroosterde bospeen

  • Dessert

  • Parfait van Griekse yoghurt

    Met crème van groene appel, meringue, sorbet en gel van bramen

Secured By miniOrange