• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Diner kaart

Wij koken vers en hebben elke dag verse producten.

 

Diner kaart

  • Kleine gerechten

  • Pastilla

    • 9,50

    Filodeeg gevuld met kip, pijnboompitten, dadels en verse gember, harissa yoghurt en kruidensla

  • BBQ broccoli

    • 9,50

    Gegrilde broccoli met tapenade van cashewnoten, gember, tomaat, knoflook en Griekse yoghurt

  • Gerookte Rib-Eye

    • 13,50

    met truffel-mascarpone, krokant filodeeg en red char

  • Zwaardvis

    • 13,50

    Gemarineerd met verse munt, limoen, rode peper en appel

  • Gebakken Coquilles

    • 14,50

    met zoetzure salsa van komkommer, tempura bloemkool en schuim van gin-tonic

  • Kastanjeplank (vanaf 2 personen)

    • 14,50 p.p.

    Pompoensoepje, geitenkaaskroketjes, pikante garnalen, pastilla, linzenpaté, makreel rilette, salami fellino, griekse olijven en brioche

  • Soepen

  • Linzensoep

    • 7,50

    Met komijn, koriander, gember, kokosmelk en verse spinazie

  • Boeren groentensoep

    • 6,50

    Rijk gevulde soep van kalfsbouillon met pesto

  • Bisque d’homard

    • 12,50

    Romige kreeftensoep met verse kreeft

  • Pasta’s

  • Strozzapretti con sugo di salciccia fresca e pomodore

    • 14,95

    Pasta met verse Siciliaanse worst, tomatensaus, basilicum en pecorino sardo

  • Tortelli

    • 14,50

    Pasta gevuld met pompoen en ricotta met gebakken witlof, pijnboompitten-salsa en Parmezaanse kaas

  • Hoofdgerechten

  • Culiflower

    • 16,50

    Gebrande bloemkool, wortelpuree, linzen, ras al hanout, mosterdzaad, hazelnoten en peterselieolie

  • Snoekbaars

    • 21,50

    Met appelstroop gelakt, gebakken zuurkool, beurre Blanc en krokantje van vadouvan

  • Gestoofde lams-schenkel

    • 22,50

    met geroosterde groene kool, linzen en een saus van tomaat, harissa en kaneel-pruimen

     

  • Eendenborst

    • 23,50

    Gebakken met een korstje van gezouten noten, pruimenjus, couscous en groene kool

  • Entrecôte

    • 24,50

    Black angus rund van de grill met geroosterde wintergroenten, krieltjes en beurre maître d’hotel

  • Vis

    • Dagprijs

    Visgerecht met passend garnituur van het seizoen

  • Desserts

  • Kaasplankje

    • 12,50

    Een mooie selectie kaas met appelstroop en kletzenbrood

  • Panna cotta

    • 8,00

    Witte chocolade, koffie siroop, koffie-ijs, walnootcake en merengue

  • Rabarbercrumble

    • 8,00

    Met lemoncurd en yoghurtijs

  • Grand Dessert

    • 11,00

    Een selectie van onze lekkerste nagerechten

  • Cheesecake van de dag

    • 4,95
  • Taart van de dag

    • 4,50

Secured By miniOrange