• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Wij koken vers en hebben elke dag verse producten. Onze dinerkaart wisselen we per seizoen zodat we u steeds weer nieuwe smaken en mooi eten kunnen voorzetten. Ons wisselend menu is het Menu Kastanjehof, iedere maand nieuw.

 

Diner kaart

  • Kleine gerechten

  • Pastilla

    • 9,50

    Filodeeg gevuld met kip, pijnboompitten, dadels en verse gember, harissa yoghurt en kruidensla

  • Ceviche

    • 12,50

    Zeewolf à la minute gemarineerd met appelazijn en limoen

  • Gerookte Rib-Eye

    • 12,50

    Met bietjes, rucola en dragon met mierikswortel-citroendressing

  • Kastanjeplank (vanaf 2 personen)

    • 15,00 p.p.

    Pompoensoepje, geitenkaaskroketjes, pikante garnalen, pastilla, linzenpaté, makreel rilette, salami fellino, griekse olijven en brioche

  • Soepen

  • Linzensoep

    • 7,50

    Kruidig met kokos en Griekse yoghurt

  • Bisque d’homard

    • 12,50

    Romige kreeftensoep met verse kreeft

  • Pasta’s

  • Strotzapretti salciccia

    • 14,95

    Pasta met verse Siciliaanse worst, tomatensaus, basilicum en Parmezaanse kaas

  • Linguine alle vongole

    • 16,95

    Linguini met venusschelpen, knoflook, rode peper en witte wijn

  • Tortelli

    • 17,50

    Pasta gevuld met pompoen en ricotta met gebakken witlof, pijnboompitten-salsa en Parmezaanse kaas

  • Salades

  • Mozzarella

    • 12,50

    Met verse munt, cashewnoten, grapefruit en een vinaigrette van munt en rode peper

  • Panzanella

    • 13,50

    Salade mesclun met geitenkaas, watermeloen, tomaatjes, knoflookcroutons en vinaigrette

  • Riche

    • 18,50

    Met gebakken Coquille St. Jacques, gemarineerde gamba’s, gerookte zalm en kreeftendressing

  • Hoofdgerechten

  • BBQ Broccoli

    • 15

    Met tapenade, gember, tomaat, knoflook en Griekse yoghurt

  • Fish and chips

    • 17,50

    Gebakken vis met friet, huisgemaakte pickles en een dip van crème fraîche, mayonaise, mierikswortel, knoflook en rucola

  • Confit de canard

    • 18,95

    Met gegrilde groene kool, linzen met pimenton, gepofte zoete aardappel en Griekse yoghurt

  • Steak Frites

    • 19,50

    Entrecote met beurre café de Paris, friet en gemengde salade

  • Dorade op de huid gebakken

    • 21

    Met couscoussalade en lauwwarme antiboise van Griekse  kappertjes, tomaat, olijf en pijnboompitten

  • Entrecôte van de grill

    • 23,50

    Met mosterd-rozemarijnboter, gegrilde artisjokharten, balsamico-uitjes, puree van gerookte aubergine en tomaatjes in kruidenolie

  • Zarzuela

    • 24,50

    Spaanse specialiteit met vis, schelp- en schaaldieren in een saus met amandel, knoflook, tomaat, saffraan en witte wijn. Met gegrild knoflookbrood en rouille

  • Iberico kotelet

    • 25

    Dikke kotelet van het Iberische zwartpootvarken met knoflook-rozemarijnolie en salade van Opperdoezer met haricots verts en rode ui

  • Desserts

  • IJs van The Art of Ice

    • Een bol 3,50
    • Twee bollen 5,50
    • Drie bollen 7,50

    Vanille, chocolade of yoghurt

  • Kinderijsje

    • 4,50

    Chocolade en vanilleijs met slagroom en M&M's

  • Blanc de Blancs

    • 8,00

    Panna cotta van lychee, champagnesorbet en witte chocolade

  • Geroosterde nectarine

    • 8,00

    Met rozemarijn, gelei van ice tea, yoghurtijs en amandelschaafsel

  • Grand Dessert

    • 11,00

    Een selectie van onze lekkerste nagerechten

  • Kaasplankje

    • 12,50

    Een mooie selectie kaas met appelstroop en kletzenbrood

Secured By miniOrange