• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Diner kaart

Onze allereerste kaart werd in de eerste openingsweken met complimenten overladen.

We werken altijd met dagverse producten.

 

Diner kaart

  • Kleine gerechten

  • Terrine

    • 11,50

    Paté van wild met zoetzure rode biet, bietenstroop en brioche

  • BBQ broccoli

    • 9,50

    Gegrilde broccoli met tapenade van cashewnoten, gember, tomaat, knoflook en Griekse yoghurt

  • Makreel

    • 12,50

    Gekonfijt, met venkelsalade, gepofte puntpaprika, geroosterde bosui en limoen-koriander olie

  • Zwaardvis

    • 13,50

    Gemarineerd met verse munt, limoen, rode peper en appel

  • Pastilla

    • 9,50

    Taartje van filodeeg gevuld met gans, feta, couscous, dadels, amandel en yoghurt dip

  • Kastanjeplank (vanaf 2 personen)

    • 14,50 p.p.

    Pompoensoepje, geitenkaaskroketjes, pikante garnalen, pastilla, linzenpaté, makreel rilette, salami fellino, griekse olijven en brioche

  • Soepen

  • Pompoensoep

    • 6,50

    Kruidig met kokos en Griekse yoghurt

  • Boeren groentensoep

    • 6,50

    Rijk gevulde soep van kalfsbouillon met pesto

  • Bisque d’homard

    • 12,50

    Romige kreeftensoep met verse kreeft

  • Pasta’s

  • Pappardelle

    • 17,50

    Met gestoofde konijn, waterkers-walnoot pesto en Parmezaanse kaas

  • Tortelli

    • 14,50

    Pasta gevuld met pompoen en ricotta met gebakken witlof, pijnboompitten-salsa en Parmezaanse kaas

  • Hoofdgerechten

  • Snoekbaars

    • 21,50

    Met appelstroop gelakt, gebakken zuurkool, beurre Blanc en kroketje van vadouvan

  • Entrecôte

    • 24,50

    Black angus rund van de grill met geroosterde wintergroenten, krieltjes en beurre maître d’hotel

  • Hertensukade

    • 23,50

    Langzaam gegaard met schorseneren, spruitjes, kastanjes en knolselderij puree en jus van chocolade

  • Eendenborst

    • 23,50

    Gebakken met een korstje van gezouten noten, pruimenjus, couscous en groene kool

  • Culiflower

    • 16,50

    Gebrande bloemkool, wortelpuree, linzen, ras al hanout, mosterdzaad, hazelnoten en peterselieolie

  • Vis

    • Dagprijs

    Visgerecht met passend garnituur van het seizoen

  • Desserts

  • Kaasplankje

    • 12,50

    Een mooie selectie kaas met appelstroop en kletzenbrood

  • Panna cotta

    • 8,00

    Witte chocolade, koffie siroop, koffie-ijs, walnootcake en merengue

  • Rabarbercrumble

    • 8,00

    Met lemoncurd en yoghurtijs

  • Grand Dessert

    • 11,00

    Een selectie van onze lekkerste nagerechten

  • Cheesecake van de dag

    • 4,95
  • Taart van de dag

    • 4,50

Secured By miniOrange