• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

De winterkaart van de Kastanjehof is een fraaie. Daarom presenteren we u die tijdens lunch en diner; de gerechten zijn op beide momenten van de dag zó de moeite waard!

We wensen u een fijn verblijf.

À la Carte

  • Voorgerechten

  • BAVAROIS VAN ZONGEDROOGDE TOMAAT

    • 9,50

    met basilicumsorbet en een tuille van zwarte olijf
     

  • LUCHTIGE GEITENKAAS MOUSSE

    • 10,50

    met gekonfijte druiven, walnotenkruim, dragon olie en koude anijsbouillon
     

  • PASTILLA

    • 9,50

    Filodeeg gevuld met kippendij, pijnboompitten, dadels, verse gember,
    harissayoghurt en kruidensla

     

  • CALAMARI FRITTI

    • 11,00

    Gefrituurde inktvisjes met antiboise

  • WILDVANG GAMBA’S

    • 14,50

    met gemarineerde courgette, avocado, sojagel en citrus-saus

  • RILLETTE VAN EEND

    • 13,50

    met vijgenjam, zoetzure bietjes en getoaste brioche

  • ZACHT GEGAARD BUIKSPEK

    • 12,50

    met salade van zuurkool en rookworst, krokante bloedworst en 5 spice mayonnaise

  • Soepen

  • BISQUE D’HOMARD

    • 14,50

    Romige kreeftensoep

  • PASTINAAKSOEP

    • 7,50

    met appelcider en kastanje-tijmpesto

  • SOUPE A L’OIGNON

    • 8,00

    Franse uiensoep met crouton en kaas

  • Pasta's

  • LINGUINE AL PESTO

    • 14,50

    en parmezaanse kaas

  • PAPPARDELLA BRASATO

    • 18,50

    brede lintpasta met gestoofde rundersukade en cherry tomaatjes

  • Hoofdgerechten

  • OP DE HUID GEBAKKEN KABELJAUW

    • 24,00

    met pasta nero, garnalenbouillon en spaghetti van groenten

  • MEERVAL IN ‘RED PORC’ MARINADE

    • 19,50

    met bosui-tempura, komkommerlinten, kleefrijst en wasabi crème fraîche

  • OP HET KARKAS GEBRADEN FAZANT

    • 27,50

    met romige zuurkool, krokant spek en bospaddenstoelenroomsaus

  • RIB-EYE STEAK

    • 26,00

    met in honing en rode peper geroosterde pompoen, jus van ras el hanout, aardappelchips en tijm-cress

  • WELLINGTON VAN RODE BIET

    • 18,50

    met paddenstoelen, roomkaas met selderij puree en jus van eekhoorntjesbrood

  • MELANZANE ALLA PARMIGIANA

    • 18,50

    Ovenbereid taartje van geroosterde aubergine, tomaat, mozzarella di bufala, oregano en parmezaanse kaas met knoflookbrood en rucola

  • Desserts

  • CREME BRÛLÉE

    • 8,00

    van jasmijnthee met sinaasappelroomijs en kruidnagelpoeder

  • TRIFLE

    • 8,00

    van mango en licor 43

  • CHOCOLAT!

    • 9,50

    een proeverij van 3 chocolade desserts

  • GRAND DESSERT

    • 12,00

    een selectie van onze desserts uit eigen patisserie

  • KAASPLATEAU

    • 15,00

    een mooie selectie van binnen- en buitenlandse kazen, geserveerd met appelstroop en kletzenbrood

Secured By miniOrange