Vergaderen in stijl

De Kastanjehof heeft voor uw zakelijke bijeenkomsten verschillende stijlvolle ruimtes beschikbaar. De Tuinzaal is 72 m2 groot en geschikt voor groepen tot 40 personen, ideaal voor presentaties, seminars en workshops. In de huidige Huiskamer van 45 m2 kunnen groepen tot 22 personen sfeervol vergaderen, de zaal heeft uitzicht op de tuin. Het Tante Annet-zaaltje is 20 m2 groot en gelegen op de verdieping. Geschikt voor maximaal acht mensen. Voor groepen tussen de 2 en 6 personen kunnen wij u een VIP room van 20 m2 aanbieden.

Wanneer u bij ons een zaal huurt dan is dat altijd op en top verzorgd, wij bieden arrangementen vanaf € 17,50 p.p. inclusief zaalhuur.

Wilt u tijdens uw pauze even op het terras, dan bent u daar van harte welkom. Lunch en diner serveren we desgewenst in de door u gehuurde zaal maar u kunt ook in het restaurant of op het terras terecht. De zalen zijn te huur per dagdeel. Wilt u meerdere dagen huren dan gelden daar aantrekkelijke tarieven voor. Uiteraard kunnen wij u ook een combinatie met overnachting in het hotel aanbieden.

Voor info over arrangementen of reserveringen:
E: ijme@denieuwekastanjehof.nl
T: 0620583581