• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
 • 035-666 8248

Ons Hotel

 

  Menu 85,00

  Balkonkamer

  Menu 115,00

  Luxe kamer

  Menu 135,00

  Suite

Hotel Restaurant Café de Kastanjehof is een klein, knus hotel, gelegen midden in het prachtige bos van de Lage Vuursche met 10 kamers, in prijs variërend € 75 voor de basiskamer tot € 135 voor de suite met slaapkamer op de vide. Wij serveren u de volgende ochtend met plezier een ontbijt, de kosten daarvoor zijn € 15,- per persoon.

De Kastanjehof is gelegen op korte afstand van Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Ons restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, u bent er van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner.  De grote eigen parkeerplaats is gratis te gebruiken, wifi is in alle kamers aanwezig.

De omgeving van de Kastanjehof is ideaal om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Om het pand ligt een schitterende open tuin, een gevarieerd verwarmd terras en een besloten achtertuin waarop alle kamers uitkijken. Het café heeft een eigen verwarmd terras. En wilt u snel naar uw afspraak dan bent u met een paar minuten op de A2 van en naar Amsterdam of de A28 van en naar Utrecht.

Reserveringsaanvraag

*
*
*
*
*
*
*
Secured By miniOrange