• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Kastanjehof menu

Kastanjehof Menu

Ons allereerste menu, samengesteld door onze keukenbrigade, altijd met dagverse producten, werd in de eerste openingsdagen met complimenten overladen. Naast het menu is er een wekelijks wisselend Chef’s Menu.
Menu Wijn
2 gangen 27,50 12,50
3 gangen 34,50 18,50
4 gangen 42,50 24,50
 
  • Kleine gerechten

  • Terrine

    • 11,50

    Paté van wild met zoetzure rode biet, bietenstroop en brioche

  • BBQ broccoli

    • 9,50

    Gegrilde broccoli met tapenade van cashewnoten, gember, tomaat, knoflook en Griekse yoghurt

  • Makreel

    • 12,50

    Gekonfijt, met venkelsalade, gepofte puntpaprika, geroosterde bosui en limoen-koriander olie

  • Zwaardvis

    • 13,50

    Gemarineerd met verse munt, limoen, rode peper en appel

  • Pastilla

    • 9,50

    Taartje van filodeeg gevuld met gans, feta, couscous, dadels, amandel en yoghurt dip

  • Kastanjeplank (vanaf 2 personen)

    • 14,50 p.p.

    Pompoensoepje, geitenkaaskroketjes, pikante garnalen, pastilla, linzenpaté, makreel rilette, salami fellino, griekse olijven en brioche

  • Soepen

  • Pompoensoep

    • 6,50

    Kruidig met kokos en Griekse yoghurt

  • Boeren groentensoep

    • 6,50

    Rijk gevulde soep van kalfsbouillon met pesto

  • Bisque d’homard

    • 12,50

    Romige kreeftensoep met verse kreeft

  • Pasta’s

  • Pappardelle

    • 17,50

    Met gestoofde konijn, waterkers-walnoot pesto en Parmezaanse kaas

  • Tortelli

    • 14,50

    Pasta gevuld met pompoen en ricotta met gebakken witlof, pijnboompitten-salsa en Parmezaanse kaas

  • Hoofdgerechten

  • Snoekbaars

    • 21,50

    Met appelstroop gelakt, gebakken zuurkool, beurre Blanc en kroketje van vadouvan

  • Entrecôte

    • 24,50

    Black angus rund van de grill met geroosterde wintergroenten, krieltjes en beurre maître d’hotel

  • Hertensukade

    • 23,50

    Langzaam gegaard met schorseneren, spruitjes, kastanjes en knolselderij puree en jus van chocolade

  • Eendenborst

    • 23,50

    Gebakken met een korstje van gezouten noten, pruimenjus, couscous en groene kool

  • Culiflower

    • 16,50

    Gebrande bloemkool, wortelpuree, linzen, ras al hanout, mosterdzaad, hazelnoten en peterselieolie

  • Vis

    • Dagprijs

    Visgerecht met passend garnituur van het seizoen

  • Desserts

  • Kaasplankje

    • 12,50

    Een mooie selectie kaas met appelstroop en kletzenbrood

  • Panna cotta

    • 8,00

    Witte chocolade, koffie siroop, koffie-ijs, walnootcake en merengue

  • Rabarbercrumble

    • 8,00

    Met lemoncurd en yoghurtijs

  • Grand Dessert

    • 11,00

    Een selectie van onze lekkerste nagerechten

  • Cheesecake van de dag

    • 4,95
  • Taart van de dag

    • 4,50

Secured By miniOrange